Следвайте Гласове в Днес в предаването Денят започва с Георги Любенов“

...
Следвайте Гласове в Днес в предаването Денят започва с Георги Любенов“
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Всеки глас за евроатлантическите разсейки в българското общество не е бюлетина, а повиквателна

Следвайте " Гласове " в 
Днес в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “  по Българска национална телевизия беше посетител ръководителят на „ Възраждане “ и претендент за депутат в 3 МИР Варна и 25 МИР София – Костадин Костадинов.

В студиото беше коментирано желанието на Столичния общински съвет да реалокира Паметника на Съветската войска, а Костадинов беше помолен да изкаже мнението на „ Възраждане “ по тематиката и по-конкретно, дали тя би била настояща, в случай че нямаше предизборна акция.
„ Ако нямаше избори, тематиката нямаше да е настояща, тъй като тя се повдига от време на време само  и само по време на избори, с предизборна цел. Само че тези, които си мислят, че възраждайки такива фашистки практики ще съумеят да активизират своя електорат, в действителност реализират тъкмо противоположното. Разделението в обществото извиква на дневен ред и още веднъж възражда призрака на гражданските конфликти, на гражданската война. “, отговори Костадинов.
Той добави още, че няма естествен човек в България, който да желае нещо сходно. Според него дори  последователите, симпатизантите и гласоподавателите на общинските съветници в  Столичния общински съвет не са съгласни с това и са наясно, че от време на време е нужно доста малко, с цел да се подпали мирът в едно доста разграничено общество като нашето.

„ Очевидно е, че някой непрестанно клати българската страна извън и ние  от „ Възраждане “ по тази причина задаваме въпроса – кой има интерес България да е нестабилна? Кой има интерес българското общество да бъде непрестанно разграничено на фракции, които не могат да си приказват една с друга? “, сподели още ръководителят на „ Възраждане “.
В края на диалог Костадинов сподели, че всеки един глас за ГЕРБ, „ Продължаваме промяната “, „ Доносническа България “, Движение за права и свободи и всички останали евроатлантически разсейки в българското общество, не е глас, не е бюлетина, това е повиквателна.
„ Ако се сформира държавно управление след изборите, то ще бъде формирано, тъй като вие виждате, че има огромен напън извън да се съберат несъбираемите съставки – т.е. ГЕРБ от една страна и Продължаваме промяната  и Доносническа България  от другата страна, които не могат да се понасят органичен, само че се натискат, с цел да бъдат коалирани с една единствена цел – българското държавно управление към този момент „ законно “ да изпрати контингент в Украйна.  Всяко едно подаване на глас за основаване на такова държавно управление в действителност вкарва България във война. Политическата организация сега, която може да отбрани мира и сигурността в нашата страна, единството на българското общество, колкото и да е разпокъсано, колкото и да е фрагментирано то, е „ Възраждане “. Това е истината. “, добави още Костадинов – ръководител на „ Възраждане “ и претендент за депутат за 3 МИР – Варна и 25 МИР София.
В края на диалога той се обърна към българските жители с апел да изберат свободата.
Цялото присъединяване на Костадин Костадинов в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " може да видите тук:
 

Българските жители могат да дадат доверието си за Костадин Костадинов  с номер 3 в бюлетината на изборите на 2 април 2023 година
Възраждане е с номер 3 в бюлетината!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 

 
 
 
 
12 Март 202342012 Март 202392312 Март 202314012 Март 202336612 Март 202334512 Март 2023338КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023206028 Фев 2023131509 Март 2023145703 Март 20232948
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР